4 stjernet camping

Campingpladsen er placeret i en “gammel” æbleplantage imellem strand og bøgeskov. Dette giver en helt unik stemning på pladsen med hygge, afslapning og aktiviteter i en skøn balance.

Udover den unikke beliggenhed tilbydes en større aktivitetspakke og oplevelser i nærområder. Dette kan ses under oplevelser og aktiviteter.

Uanset om du ønsker havudsigt, tæt på faciliteterne, legepladserne, svømming-poolen eller stranden er der en plads for dig og du kan booke din helt specifikke plads HELT GRATIS i vores online booking.

Vi har endvidere investeret i 9 nye hytter i forskellige størrelse i de sidste års tid, så vi nu har 14 forskellige hytter på pladsen.

Fantastiske rammer for din næste campingferie.

Mere sol på Grønninghoved Strand Camping

Campingpladsen er opbygget i mange små hyggelig pladser, som har bøgeskoven mod vest og havet/stranden mod øst. Dette giver en dejlig læ for vestenvinden og sol fra øst og syd. Dette giver de fleste dage om året en temperatur på campingpladsen, som er et par grader højere end andre steder.

Udsigt, hygge og afslapning

Der er forskellige typer af pladser på Grønninghoved Strand Camping, men fællesnævner for dem alle er at de er placeret med hygge, naturen og udsigten i højsædet.

Se den fantastiske beliggenhed, campingpladsen og aktiviteterne via en virtuel rundtur (tryk på dette link).

En rigtig hyggelig campingplads, skønt med kort til stranden og de mange æbletræ rundt på pladsen, dejligt at man i telt får en plads der er “hegnet” ind af et grønt hegn. Alt i alt en rigtig lækker campingplads med både pool og minigolf.