fbpx

Camping nær Haderslev

Ta’ på camping nær Haderslev og oplev en dejlig campingferie kombineret med skøn historie, seværdigheder og attraktioner.

Grønninghoved Strand Camping ligger blot 21 km Nordøst for Haderslev, og campingpladsen er en oplagt destination, når du vil på camping nær Haderslev.

Der er placeret en god håndfuld campingpladser i området, men den gamle charmerende æbleplantage bidrager til helt særlig stemning – og her er plads til alle størrelser.

Campingpladsen

Grønninghoved Strand Camping byder på aktiviteter og skønne omgivelser – pool området, naturen og ikke mindst, den børnevenlige strand ved Lillebælt danner de perfekte rammer for en campingferie.

Campingpladsen nær Haderslev har 4-stjerner, og er med sin placering en populær destination i forbindelse med oplevelser og udflugter i Syd- og Sønderjylland.

Oplev den gamle charmerende frugtplantage

Oplev Haderslev

Den tidligere købstad er placeret i det østlige Sønderjylland og byder på meget mere end et hyggeligt byliv. Haderslev og området omkring Haderslev har oplevelser og aktiviteter for hele familien.

  • Fjordbåden Helene
  • På vandet ved Lillebælt
  • Haderslev Historiske Handelsby
  • ACTURE PARK
  • Gram Slotsby
  • Oplev Sønderjylland

Desuden har Syd- og Sønderjylland en helt særpræget historie – og en enorm betydning for det Danmark, som vi kender i dag. Oplev de mange historiske slotte, krigsmonumenterne og den helt gennem uspoleret og autentiske natur.

Læs mere på VisitHaderslev

Ta’ på camping nær Haderslev med Grønninghoved Strand Camping som rolige base!

Oplev hyggelige Haderslev – de mange attraktioner og seværdigheder

camping nær haderslev i sønderjylland

Fiskeri nær Haderslev er blot én af de mange mulige aktiviteter i området

fiskeri-haderslev
badestrand-baadslip