Ferie er familietid…

Et ferieophold på Grønninghoved Strand Camping er noget ganske særligt for campister i alle aldre.

Det, som vore campister nok sætter allermest pris på, er den unikke og udsøgte beliggenhed mellem det bakkede terræn, bøgeskoven og ikke mindst stranden.

Pladsen er tillige et sandt Atlantis for legesyge vandhunde. Stor opvarmet swimmingpool, lavvandsbassin og slangerutsjebane til de mindste og laaaang surfing hill rutsjebane for de modige – tør du? Se virtuel rundtur. Det er naturligvis gratis at benytte pool og sol terrasse, så her kan børnene boltre sig i timevis, mens mor og far slapper af på sol terrassen.

Derudover er der flere legeplader, hoppepuder, fodboldbane, tennisbane, minigolf og mulighed for diverse aktivteter i det nærliggende kuperede terræn ved skamlingsbanken eller den dejlig strand.

Du lærer hurtigt at sætte pris på de nye, moderne faciliteter. Servicebygninger med store familiebaderum, børneafdeling og moderne køkkenfaciliteter. Alt er i tip-top stand, det gælder også rengøringen, naturligvis. Se virtuel rundtur

Nyd en stille stund, mens livet summer sagte omkring dig i den “gamle” frugtplantage. Se – dét er rigtig ferie og gør et ferieophold på netop Grønninghoved Strand Camping til noget ganske særligt.

havudsigt
badestrand-baadslip