CAMPING er heldigvis udenfor i naturen.

CORONA – COVID-19

Grønninghoved Strand Camping følger alle de anvisninger, som sundhedsstyrelsens giver løbende til campingpladser vedr. coronavirussen.

Vores gæster kommer i egen campingvogn, autocamper, telt eller lejer en hytte hos os. Som gæst med egen beboelse/hytte kan man kontrollere sit nærmiljø og føle sig lige så tryg på en campingplads som hjemme. Man har sin egen afgrænset flade med meget luft omkring sig.

Der er nogle krav og nogle anbefalinger til jer/os for at beskytte hinanden bedst muligt. Disse er beskrevet herunder:

Krav:

  • Der er opstillet sprit dispensere mange steder på pladsen. Husk at bruge disse.
  • Hvis du for nyligt har været i kontakt med en smittet, selv er smittet eller føler dig syg, forventer vi, at du ikke tjekker ind på pladsen eller opholder dig her.

Anbefalinger og anden information

  • Der er håndsprit i alle servicebygninger, men vi anbefaler også, at alle selv tager håndsprit med og er grundige med at vaske hænder.
  • Vi henstiller til, at vores personale får plads til at rengøre servicebygningerne uden adgang for andre til det enkelte område – blot for at vi både kan passe på os selv, men også på hinanden.

Vi forventer, at du sammen med os er med til at undgå smitte ved at overholde Sundhedsstyrelsens udmeldte retningslinjer.

Mvh

Grønninghoved Strand Camping