Børnevenlig campingplads | Syd- og Sønderjylland

Grønninghoved Strand Camping er en børnevenlig campingplads med masser af sjove aktivitetsmuligheder. Fokus er samværet mellem børn og forældre – både på og uden for pladsen.

Som forældre prioriteres børnenes behov højt – særligt når det kommer til ferien. Vælg derfor en børnevenlig campingplads, som mener det. På Grønninghoved Strand Camping kan I ikke undgå at nyde ferien sammen – alle sammen!

Camping med børn | Gør hverdag til fridag

Ta’ børnene med på campingferie i de helt rigtige omgivelser. Grønninghoved Strand Camping er skabt til camping med børn.

Det er nemlig ikke her, du kan finde en undskyldning for at sidde foran fjernsynet – der er masser af aktiviteter som er meget sjovere. Nyd pool området til enten leg eller afslapning – her finder du den store opvarmede swimmingpool med en surfing hill rutsjebane. Ligeledes finder du også et lavvandsbassinet og slangerutsjebanen til de mindste.

Det er naturligvis gratis at benytte pool og sol terrasse. Ta’ en virtuel rundtur i poolen.

På campingpladsen finder du også to store og veludstyrede legepladser, samt flere legeredskaber fordelt rundt på pladsen – lad børnene lege mens solen eller en god bog nydes i liggestolen.
Saml familien og dyst om æren eller om hvem der skal tage opvasken. Den moderne Maxi-Golfbane danner rammerne og er placeret tæt på informationen og butikken – så det endelige resultat kan diskuteres med en velfortjent is eller to…

Et hav af muligheder

Få minutter gang fra campingpladsen finder du en af Østkystens mest børnevenlige strande. Her er der plads til sjov, leg og hyggelige stunder. Stranden har altid været populær – særligt blandt de mindste. Der er meget gode bademuligheder og krabbefiskeri på molen.

Børnevenlig camping på Grønninghoved Strand Camping. Vi skaber rammerne – I fylder dem ud.

badestrand-baadslip