Handelsbetingelser for Grønninghoved Strand Camping


Salgs- og leveringsbetingelser:
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse ved booking og reservation

Alle priser oplyst på hjemmesiden og i online bookingsystemet er i danske kroner, inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort/mobilepay i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, Mastercard, Diners eller mobilepay. Der er ikkepålagt et gebyr på handel, der foregår gennem online booking.

Ved booking af sæsonpladser vil man modtage en mail med reservation, herunder betalingsvilkår og forudbetaling.


Forsendelse og levering
Du vil ved online booking og betaling få forevist en bekræftelse, hvori regnskabet for dit
køb fremgår. Bekræftelsen kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og
fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst
af køber.
Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen. Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnteordrebekræftelse.


Ændring af booking
Får man brug for at ændre sin booking, forbeholder vi os ret til at opkræve et administrationsgebyr på op til kr. 250,-


Fortrydelsesret og refusion

Booking af turistpladser (alle andre bookninger end sæsonpladser):
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
– Hvis du afbestiller mere end 14 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort.
– Hvis du afbestiller mindre end 14 dage før ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.
– Er man startet på sin ferie hos os er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre ej heller tilbagebetales.

Booking af sæsonpladser:

Fortrydelse af reservation kan kun ske før indbetaling af forudbetaling. Forudbetaling/depositum refunderes ikke efter reservation og betaling.

Såfremt at man ønsker at afbryde sit ophold på sæsonpladsen efter ankomstdagen refunderes allerede gennemført betaling ikke.

Registrering af oplysninger
I forbindelse med bookninger registreres dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger, som afgivet i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke, men beholder registreringen i op til 5 år.
Der anvendes serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.
Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.


Vi vil anvende e-mail adresser til fremsendelse af nyhedsbreve. Disse kan altid frabedes.


Reklamationsbehandling
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejl meddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
Når vi modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Vi vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.


Virksomhedsoplysninger
Grønninghoved Strand Camping
Mosvigvej 21
6093 Sjølund
Tlf.: 75574045
E-mail: info@gronninghoved.dk
CVR nummer: 41659955