Oplevelseslandet i syd

Syd- og Sønderjylland har noget at byde på døgnet rundt, året rundt. Den smukke natur, de mange oplevelser og egnens spændende historie gør området enestående. Og du behøver ikke en længere tur for at finde put & take søer, golfbaner, Skamlingsbanken, udfordrende cykelruter eller den alle stedsværende smukke natur.

Eller hvad med charmerende ChristiansfeldGivskud Zoo, verdenskendte LegolandMadsbyparken eller en shopping tur i Kolding Storcenter
– Syd- og Sønderjylland har det hele!

Oplev også de to historiske handelsbyer – Kolding og Haderslev. Der er seværdigheder og attraktioner til alle størrelser, og Grønninghoved Strand Camping er med sin centrale placering den ideelle base.

Børnevenlig campingplads i Sønderjylland

Grønninghoved Strand Camping er ikke blot en oplagt overnatningssted, når oplevelser i Kolding, Haderslev eller andetsteds i Sønderjylland skal nydes. Det er nemlig også en børnevenlig campingplads med pool – og andet godt til børnefamilierne.

På de varme sommerdage er det dejligt med en udendørs pool, som er børnevenlig og hvor der er plads til leg og afslapning. Poolen har en Surfing Hill, slangerutsjebane og lavvandbassin til de små.

Campingpladsen ligger desuden tæt på strand. Stranden er østvendt og er derfor oftest meget børnevenlig med roligt og lavt vand. Afstand fra pladsen til stranden er få hundrede meter.