Oplev UNESCO byen Christiansfeld

Grønninghoved Strand Camping ligger cirka 10 km fra UNESCO verdensarv i form af den charmerende by – Christianfeld

Christiansfeld – et besøg værd

Uanset om du er historieinteresseret eller blot leder efter hyggelige steder at besøge, vil du med sikkerhed blive betaget af Christiansfeld. Her ligger de velbevarede ikoniske gulstenshuse side om side på brostensbelagte gader. Her kan du gå på opdagelse i byens butikker, mens du slentrer gennem gaderne eller nyde en kop kaffe på de hyggelige caféer. Bliver du i bymidten, er der rig mulighed for at opleve bykernens enestående opbygning, som Christian d. 7. gav Brødremenigheden lov til at opføre tilbage i 1773.

Honningkage byen – Christiansfeld

Honningkagerne har en spændende og opsigtsvækkende historie. Gennem mere end et par hundrede år er kagerne blevet bagt i Christiansfeld og distribueret til hele landet, hvor de højt elskede kager bl.a. er blevet solgt på markeder. Det er derfor honningkager er kendte over hele landet i dag.

Honningkagerne sælges som de originale og ægte. Der er forskel på opskrifterne, så kagerne er selvfølgelig også derfor forskellige. I dag bages og sælges kagerne fra forskellige steder i byen. Derfor bør man give sig tid til at besøge salgsstederne og smage de forskellige honningkager, når man er i byen.