Sommerhus (201 m2)

Vores sommerhus ligger lige ved siden af campingpladsen og med direkte adgang til campingpladsen med egen låge. Der er 4 soveværelser, stort køkken og stue, aktivitetesrum og fantastisk fin udsigt over lillebælt.

Lidt om sommerhuset

Sommerhuset er på hele 201 m2, som netop har det som man altid mangler når man lejer et sommerhus – nemlig adgang til masser af aktiviteter og faciliteter til børn i alle aldre.

Sommerhuset ligger på egen grund med egen privat låge direkte til campingpladsen. Ved leje af netop dette sommerhus har I adgang til alle campingpladsens faciliteter og aktiviteter, herunder legepladser, hoppepuder, swimmingpools og ikke mindst mulighed for at deltage i et stort aktivitetsprogram for børn og voksne (se mere på Grønninghoved Strand Camping hjemmeside under aktiviteter).

Der er et stort køkken med alt praktisk udstyr til 10 personer, stor opholdsstue på 1 sal, 2 toiletter/bad, aktivitetsrum, 4 soveværelser, WIFI, siddepladser til 10 personer inde og ude.

Sommerhuset har en fantastisk udsigt over lillebælt og fyn fra 1 sal, både fra opholdsstuen og terrassen.

Lidt mere om sommerhuset

Sommerhuset er ideelt til en stor familie eller 2 familier, som ønsker en fælles ferie i et stort sommerhus og med mulighed for bruge campingpladsens faciliteter og aktiviteter.

Sommerhuset kan kun lejes via Sol og Strand:

Sommerhus 61-6230 i Østjylland midt, Sydøstjylland – Sol og Strand

Priserne for sommerhuset 2024:

Bookes via Sol og Strand via følgende link:

Sommerhus 61-6230 i Østjylland midt, Sydøstjylland – Sol og Strand

Vores absolut favorit sted de sidste 3 år. Budget venlige hytter, der kan lejes pr. døgn – også i højsæson. Stort plus for os. Pladsen er altid ren og fin, rene og PÆNE toiletter, god kiosk. Generelt rigtig behagelig! Vi kommer igen næste år.